Sj Popup

INTERNET LUBOK DUIT
Pasarkan dan iklan dengan teknik yang BERKESAN.
PERNIAGAAN ONLINE - MUDAH NYER...
9/10 REZEKI ADALAH DARI PERNIAGAAN
KELAS USAHAWAN ONLINE
BENGKEL KEDAI ONLINE DENGAN PLATFORM OPENCART.
KELAS USAHAWAN ONLINE
Kelas Bina website perniagaan dengan platform Weebly
Kelas Usahawan Online
BENGKEL OPENCART DAN TEKNIK PEMASARAN.
LATIHAN KEUSAHAWANAN PERCUMA
ANDA AKAN BELAJAR: FB | IG | WHATSAPP |COPYWRITING | SEO | GOOGLE TREND & KEYWORD DLL.
KURSUS 2018: +++ "ASAS PHOTOSHOP UNTUK PENIAGA ONLINE", +++ +++ anjuran: +++ SMART BUSINESS ONLINE. +++ lokasi: +++ BPJ,SUNGAI PETANI,KEDAH. +++ +++ masa: +++ 9AM HGG 5PM +++ +++ hari: +++ SABTU atau AHAD. +++ +++ pengajar: COACH CIKGU IM +++ +++ Pertanyaan sila Whatsapp @ SMS :013.200.1772

Seorang sahabat saya bertanya...

Apa tujuan utama saya nak buat bisnes?Tak cukup ke dengan apa yang ada.

  1. sebab berminat dengan dunia perniagaan
  2. freedom dan lebih masa untuk family
  3. tak perlu kerja dengan orang lain
  4. profits yang cukup untuk bayar bills, kereta, rumah, sekolah anak- anak dan sebagainya..
  5. ada wang lebih boleh juga pergi bercuti bersama family
  6. boleh perbanyakkan lagi membeli saham akhirat
  7. dan banyak lagi boleh buat jika rezki lebih ada
  8. masa akan terisi dengan perkara2 berfaedah dan fikiran pon lebih kearah positif

Betul! kata sahabat saya tapi jangan lupa satu perkara yang sangat penting!

Setuju sangat iaitu tujuan perniagaan adalah.. untuk membantu orang lain, menyediakan produk atau perkhidmatan pada orang yang memerlukan..
in return atau sebagai balasan, orang yang memberi bantuan pasti akan menerima setimpal dengan bantuan yang anda berikan..

Mencari dan menawarkan penyelesaian kepada masalah orang lain adalah matlamat yang sebaiknya bagi seseorang usahawan.

Semoga bermanfaat bersama2...

KENAPA ORANG BERJAYA ITU BERJAYA

  1. Sikap dia berbeza. Orang berjaya dia tak suka komplen. Tak macam orang gagal. Semua perkara nak komplen. "Apa la tak ada parking", "Apa la tak ada makan?" " Apa la pen kertas pun tak bagi" dan banyak lagi.
    Orang gagal sibuk kira benda yang tak jadi. Orang berjaya Mentaliti dia berbeza. Sikap dia berbeza. Kesabaran dia berbeza. Dia tak suka duduk saja. Walaupun dia tak ada kerja, dia cari kerja.
  2. Mereka ini pantas. Pantas buat keputusan, pantas buat tindakan. Dia nak, dia nak. Tak pikir pun macamana nak jadi. Nak berniaga buat je dulu. Ada orang pikir langit dan bumi, tapi orang berjaya buat je dulu, dia tau Allah akan uruskan seterusnya.
  3. Mereka sanggup invest untuk kejayaan mereka.Invest wang, tenaga dan masa.
  4. Mereka bina networking yang bagus.Maksud networking: Anda adalah siapa kawan anda. Siapa nak hidup berubah? Upgrade kawan.
  5. Mereka dah buat keputusan dari awal yang mereka nak berjaya.Tak percaya? Pegi tanya mereka yang berjaya.
  6. Mereka berkawan dengan orang yang betul.
  7. Mereka tidak bertangguh.Fast action fast result. Kepantasan pemilik bisnes mempengaruhi keputusan bisnes dia. Bisnes berkenaan kepantasan. Kalau sikap owner ni lembap, agak barang yang order tu bila nak siap?
  8. Orang berjaya menjadikan kutukan/kritikan sebagai tanda aras untuk improvement. Ada setengah orang berniaga, bisnes bagus. Tapi orang tak berjaya ni, sibuk melayan apa orang cakap. Tak ada ilmu, sibuk layan kutukan orang.
  9. Fokus.
    Fokus 1 produk pada 1 masa. Itu pun dah boleh jadikan anda NENEK JUTAWAN! Fokus 1 masalah pada 1 masa. Dimana ada masalah, di situ ada peluang. Dimana ada peluang,di situ ada wang. Dimana ada wang, di situ ada kekayaan.
  10. Mereka konsisten & persisten. Persisten, tak mudah putus asa. Dia nak dia usaha, doa berserta usaha. Kalau mentaliti biasa mesti tak dapat le.


    Indahkan hati dengan beristighfar, berselawat, bersyukur dan bersedekah

    "BIAR SUSAH SEKARANG JANGAN SUSAH DI MASA HADAPAN."

Pelbagai soalan keluar, soalan pelik pun ada.

Tetapi secara total, semuanya satu kategori yang sama iaitu

" Bagaimana nak buat sales dengan mudah?"

Saya yakin ANDA pun tertanya soalan yang sama kan?

  • SOLUSI

Cara paling mudah untuk buat sales ialah TRAFIK!

Trafik ni maksudnya pelawat, pemerhati, penonton dan senangkatan dengannya.

Hipotesis TRAFIK ni simple je sebenarnya:

"Semakin banyak trafik, semakin banyak sales"

  • Nampak?

Anda kurang sales sekarang ni hanya ada 2 sebab:

1. Kurang trafik
2. Banyak trafik tapi tak tepat

Anda kena atasi dua benda ni je, kemudian insyaallah sales akan masuk dengan lebih mudah.

Tak kisah la anda jual apa pun, produk fizikal ke, digital ke, affiliate ke, dropship ke, TRAFIK tu je jawapan untuk anda buat sales.

Bak kata Raja Kamil
" Trafik adalah usaha, sales adalah hasil "

Jadi jika anda lebihkan usaha, anda akan dapat hasil yang bagus.

Salam hormat Rakaniaga Kelas Usahawan Online.


Kita dah masuk ke bulan Februari tahun 2017 rupanya. Rasa macam  kejappppp je kan? Cepat sungguh masa berlalu.

Macam mana perkembangan bisnes ANDA  setakat ini? Saya mendoakan ANDA  lebih bersemangat dalam melayari tahun 2017 yang sungguh mencabar ini.

Oh ya, bagaiman bagi yang sudah pernah menyertai “ Program Perkongsian Ilmu Kelas  Usahawan Online”?

Jika dah sertai, saya harap ANDA sudah pun implement kan perkara-perkara yang dah dipelajari di dalam bisnes ANDA  ya.

Jika belum, jangan biarkan PELUANG  terlepas lagi. Saya jamin yang  ANDA pasti akan DAPAT BANYAK ilmu di dalam kelas  ini  cuma ianya perlu di praktikkan , dan ilmu-ilmu ini in shaa Allah  akan dapat melonjakkan KEUNTUNGAN bisnes  ANDA  nanti .

 Teruskan mencari dan menimba  ilmu demi mengembangkan lagi Bisnes anda.

Selamat Maju Jaya.

Cikgu IM

Statistik Laman Web SBO

0074922
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
39
59
382
72072
834
2686
74922

Your IP: 3.94.129.211
2019-12-13 18:18

Iklan SBO

Kerja Hanya Dari Rumah : 013.200.1772

Kelas Anjuran SBO

Mutiara Kata

YOU CAN GIVE A PERSON KNOWLEDGE,BUT YOU CAN'T MAKE THEM THINK.SOME PEOPLE WANT TO REMAIN FOOLS, ONLY BECAUSE THE TRUTH REQUIRES CHANGE.

~Tony A.Gaskins Jr

 


Tiap kejayaan yang bakal dikecapi bermula dengan langkah pertama.Jangan lepaskan peluang anda untuk menceburi perniagaan online.Pasti anda akan berjaya dalam perniagaan anda memasarkan produk-produk anda menggunakan Internet.


Selamat maju jaya.

Hubungi:  Cikgu IM sekarang.

Whatsapp @ SMS

013.200.1772

Pelawat Di Talian

Kami mempunyai 7 Para tetamu dan tiada rakan dalam talian

Pengumuman Program

Kelas Pemasaran Online

~ (1) memasang "GOOGLE ADWORDS"
~ (2) membina "landing page"
dan Laman web dengan
platform percuma BLOGSPOT

Untuk membantu meletakkan iklan anda pada google apabila pelanggan menekan katakunci yang diletakan maka iklan anda akan diletakan oleh Google pada muka hadapan Google Search Engine.
Apabila pelanggan klik iklan ianya akan membawa kepada Laman web anda. Di sini penting adanya laman web yang penuh dengan maklumat produk anda.

Pembangunan & Pengurusan Laman Web menggunakan platform BLOGSPOT (Responsive).


Kursus 1 hari.(Tiket RM99.00)
Terhad 40 Peserta sahaja.
Bandar Puteri Jaya,Sungai Petani,Kedah.
Sesuai untuk kegunaan usahawan online,syarikat2 mau pun individu.

Google Adswords dan Landing Page adalah Laman webblog yg mudah di kemaskinikan.

Asas Photoshop untuk
kegunaan Bisnes Online


Lokasi: Sungai Petani,Kedah.
Tarikh: akan dimaklumkan
Hari: Sabtu
Tempat Terhad : 30 Peserta sahaja.
Masa: 9.00am ~ 5.00pm
Pertanyaan dan Daftar: 013.200.1772 (ws @sms)

 

Kelas Usahawan Online
Siri 1

Pembangunan & Pengurusan Laman Web menggunakan platform JOOMLA 3.6 (Responsive). Kursus 2 hari.
Hotel Seri Malaysia,Alor Setar,Kedah.Sesuai untuk kegunaan jabatan2/agensi2 kerajaan,syarikat2 mau pun individu.

Laman web yg dinamik dan mudah di kemaskinikan.

 

Kelas Usahawan Online
~ membina "landing page"
dan Laman web dengan
platform BLOGSPOT

Pembangunan & Pengurusan Laman Web menggunakan platform BLOGSPOT (Responsive). Kursus 1 hari.
Bandar Puteri Jaya,Sungai Petani,Kedah.Sesuai untuk kegunaan usahawan online,syarikat2 mau pun individu.

Landing Page dan Laman web yg mudah di kemaskinikan.

Asas Photoshop untuk
kegunaan Bisnes Online


Lokasi: Sungai Petani,Kedah.
Tarikh: akan dimaklumkan
Hari: Sabtu
Tempat Terhad : 30 Peserta sahaja.
Masa: 9.00am ~ 5.00pm
Pertanyaan dan Daftar: 013.200.1772 (ws @sms)

 

PENDAFTARAN
DI BUKA SEKARANG

...HELLO...HELLO... HELLO.. KAMI MENCARI2 PROSPEK2 YANG BERMINAT MENJADI USAHAWAN ONLINE.
JEMPUT KE ?KELAS USAHAWAN ONLINE.
Dapatkan tips2 sekarang juga.
Jemput ke kelas usahawan online . ? @ WS 013.200.1772

Terjemahan

Lazada Malaysia


 

KELAS JOOMLA 3.6


ANDA DI JEMPUT.

 

KURSUS USAHAWAN ONLINE

PENDAFTARAN DI BUKA

1688

KLIK MAKLUMAT LANJUT


KELAS 1688 TEKNIK BORONG BARANGAN CHINA. PADA 26-11-2016

KONGSI ILMU USAHAWAN ONLINE

BISNES ONLINE...MEMANG MUDAH

 

 

WEBSITE BANYAK MANFAAT NYA

 

 

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com